Numan Kurtulmuş Anadolu Soruyor'da
Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Anadolu soruyor Programına konuk oluyor.  Anadolu Yayıncılar Derneği Genel Başkanı Sinan Burhan'nın hazırlayıp sunduğu ve Anadolu medyasından temsilcilerin soruyları ile katkı verdiği Anadolu soruyor p..
2. ANADOLU MEDYA ÖDÜLLERİ
Anadolu Yayıncılar Derneğince bir otelde düzenlenen 2. Anadolu Medya Ödülleri töreninde 40 medya ödülü sahiplerini buldu. Anadolu Ajansı (AA) 2. Anadolu Medya Ödül Töreni'nde, "Yılın Haber Ajansı" ödülüne layık görüldü. Törene, Başbakan Y..
2. Anadolu Medya Ödülleri'nin Sahipleri Açıklandı
2. Anadolu Medya Ödülleri Basın toplantısı ile açıklandı Anadolu Yayıncılar Derneği tarafından verilen Anadolu Medya Ödülleri Düzenlenen basın toplantısı ile açıklandı. Anadolu Yayıncılar Derneği Başkanı Sinan Burhan'ın açıkladığı son..
Enerji Bakanı Albayrak: Bulunursa ilk ben açıklayacağım
  Bakan Albayrak Anadolu Soruyor'da TRT Haber'de 'Anadolu soruyor' programında konuşan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, önemli açıklamalar yaptı. 'CUMHURBAŞKANIMIZIN SAÇININ TELİNE ZARAR GELSE... 15 Temmuz'da..
Kılıçdaroğlu: FETÖ CHP'ye de sızmışsa gereğini yaparız
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, TRT’de yayınlanan “Anadolu Soruyor” programının konuğu oldu. Anadolu Medya Temsilcilerinin sorularını yanıtlayan Kılıçdaroğlu önemli açıklamalarda bulundu. 15 Temmuz FETÖ’nün darbe girişimine değinen Kı..
Kurtulmuş: ABD'nin önünde 2 şık var!
Kurtulmuş, Çankaya Köşkü'nde, Anadolu Yayıncılar Derneği (AYD) Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Burhan ve yönetim kurulu üyelerini kabulünde yaptığı konuşmada, 15 Temmuz'da Türkiye'nin sadece yakın siyasi tarihinin değil bu toprakların görm..
"RTÜK'ün yüzde 3 olan reklam gelirleri payını yüzde 1,5'a indiriyoruz"
RTÜK'ÜN PAYLARININ DÜŞÜRÜLDÜĞÜ İDDİASI: Reklam gelirlerinde payın düşürülmesi konusunda sektör içindeki arkadaşların yoğun talepleri oldu. Ancak, 15 Temmuz akşamı Türk medyası yıldızlı pekiyi almıştır. Bütün medya kuruluşları demokrasin..
Anadolu Yayıncıları BBC Ve CNN Internatıonal’ı Kınadı