Başkan Sinan Burhan  Bakan Fikri Işık'la görüştü
Başkan Sinan Burhan Bakan Fikri Işık'la görüştü
Anadolu Yayıncılar Derneği Başkanı Sinan Burhan ve Yönetim Kurulu Üyeleri Başbakan Yardımcısı Fikri Işık’ı makamında ziyaret etti. Ziyarete AYD Başkanı Sinan Burhan'ın yanı sıra Kon TV Genel Yayın Yönetmeni Nurettin Bay, Kanal Fırat Gene..
348 Yerel Medyanın Belirlediği Anadolu Medya Ödülleri Açıklandı
348 Yerel medya tarafından belirlenen 3. Anadolu Medya Ödülleri açıklandı.  Anadolu Yayıncılar Derneği tarafından düzenlenen 3. Geleneksel Anadolu Medya Ödüllerini kazananlar açıklandı. Anadolu Yayıncılar Derneği Başkanı Sinan Burhan..
AYD Başkanı Sinan Burhan'dan ''İmdat'' Çağrısı!
Anadolu Yayıncılar Derneği Başkanı Sinan Burhan, Türksat Uydu Haberleşme Kablo TV ve İşletme AŞ (TÜRKSAT) frekans ücretlerinin yüksek olduğunu ve telif haklarının yerel yayıncıları ekonomik olarak zorladığını savunarak fiyatların yeniden dü..
Anadolu medyasından Başbakan Yıldırım'a çağrı
Anadolu Yayıncılar Derneği Başkanı Sinan Burhan, Anadolu medyası adına Başbakan Binali Yıldırım'a çağrı yaptı. Sinan Burhan yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Milli ve yerli değerlerin bekçisi durumunda bulunan ve her daim mi..
Uluslararası Karadeniz Kültür Turizm ve Medya Şurası
Uluslararası Karadeniz Kültür Turizm ve Medya Şurası "RİZE"
Dünya Medyası bu sefer Rize'de bir araya geliyor. Daha önce Konya ve Ankara'da gerçekleştirilen Uluslararası Medya Kurultayı'nın 3. ayağı Karadeniz bölgesinde Rize ilimizde yapılacak. Farklı ülkelşerden onlarca gazetecinin bir araya geleceğ..
DÜNYA MEDYASI ANKARA'DA BULUŞTU
ULUSLARARASI MEDYA ÇALIŞTAYI ANKARA'DA YAPILDI 40 ÜLKEDEN GELEN GAZETECİLER BOMBALAN MECLİS VE KÜLLİYEYİ GEZDİ Anadolu Yayıncılar Derneği tarafından organize edilen, 20 – 21 Eylül tarihleri arasında, ilki Konya – Karaman’da gerçekleştiri..
 AYD'den Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'a Ziyaret
Anadolu yayıncılar Derneği Gençlik Ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'ı makamında ziyaret etti. AYD Başkanı Sinan Burhan Bakan Aşkın Bak'a görevlerinde başarılar dilerken AYD olarak yaşadıkları sıkıntıları dile getirdi.
 AYD'den Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ Ziyareti
Anadolu Yayıncılar Derneği Genel Başkanı Sinan Burhan ve Yönetim Kurulu Üyeleri Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ'ı ziyaret etti. AYD Başkanı Burhan Anadolu Medyasının sorunlarına ilişkin hazırladıkları dosyayı Bozdağ'a sundu. Bekir Bozdağ A..
DÜNYA MEDYASI ANKARA'DA BULUŞUYOR
DÜNYA MEDYASI ANKARA'DA BULUŞUYOR Uluslararası Kültür Turizm ve Demokrasi Kurultayı (Medya Çalıştayı) Ankara’da yapılacak.   Başbakan Yardımcısı Bekir BOZDAĞ ve Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünalın katılımları ile Anadolu Yayın..
AYD Yönetimi Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu'nu Ziyaret Etti.
Anadolu Yayıncılar Derneği Başkanı Sinan Burhan ve Yönetim Kurulu Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu Bey'i makamında ziyaret ederek sorunlarla ilgili bir dosya sundu.