ANADOLU BASINI CUMHURBAŞKANI GÖRÜŞMESİNİ MANŞETLERİNE TAŞIDI
"ERDOĞAN'DAN ANADOLU MEDYASINA 15 TEMMUZ TEŞEKKÜRÜ" Anadolu Yayıncılar Derneği üyelerini kabul eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Anadolu Basını'na müjde verdi.  Cumhurbaşkanı Erdoğan Görüşmede yaptığı konuşmada Anadolu Yayın..
AA'dan yerel medyaya yüzde 50 indirim desteği
 Anadolu Yayıncılar Derneği Genel Başkanı Burhan: "Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatı üzerine Anadolu Ajansımız bu yönde çok ciddi bir indirime gitmiştir. Anadolu Ajansı fiyatlarda yüzde 50 indirim yapmıştır. Bu, büyük bir devrimdir" ..
ANADOLU MEDYASI CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'I ZİYERET ETTİ
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Anadolu Yayıncılar Derneği üyelerini Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde ağırladığı buluşmada konuşan Anadolu Yayıncılar Derneği Başkanı Sinan Burhan, yerel medyanın sorunlarını iletti. Cumhurbaşkanı ..
TRT Haber'de korkutan anlar!
Kanal 5 Genel Yayın Yönetmeni bir anda yere yığıldı! TRT Haber'den canlı olarak yayınlanan 'Anadolu Soruyor' programında heyecanlı anlar yaşandı. TRT Haber canlı yayınında AKP Genel Başkan Yardımcısı Mehdi Eker konuştuğu esnada hemen ya..
AYD ve Ahi Evran Üniversitesi 15 Temmuz ve Demokrasi Paneli
Anadolu Yayıncılar Derneği tarafından organize edilen ve Ahi Evran Üniversitesi tarafından desteklenen 15 Temmuz Darbesi ve Demokrasi paneli Kırşehir'de yapıldı. Ahi Evran üniversitesinde gerçekleştirilen panele çok sayıda öğrenci ve akadem..
HABER DİLİ VE GAZETECİLİK AKADEMİSİ