7. Anadolu Medya Ödülleri Sahiplerini Buluyor
Anadolu Medya Ödülleri Töreni Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılımı ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde sahiplerini bulacak. Anadolu Yayıncılar Derneği (AYD) tarafından bu yıl 7’ncısı düzenlenecek Anadolu Medya Ödülleri töreni Cumhurbaşkanı R..
Erkan Kandemir Anadolu Yayıncılar Derneği'ni ziyaret etti
Anadolu Yayıncılar Derneği olarak AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Sayın Erkan Kandemir  ve  yardımcısı Sayın Halis Dalgılıç konuğumuz oldu.
MHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI MEVLÜT KARAKAYA ANADOLU YAYINCILAR DERNEĞİ
Anadolu Yayıncılar Derneği'nin (AYD) düzenlediği Anadolu Buluşmaları programına katılan MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Anadolu Buluşmaları’nın kahvaltı programına katılan MHP Ge..
Gençlik ve Medya Paneli Sinop'ta Yapıldı
Gençlik ve Medya Paneli Sinop ili Saraydüzü beldesinde gerçekleştirildi. İçişleri Bakanlığı Sivil Toplum İlişkiler Genel Müdürlüğü tarafından desteklenen ve Hanoğlu Kültür Yardımlaşma Derneği ve Anadolu yayıncılar Derneği iş birliğinde gerç..