6. Anadolu Medya Ödülleri Sahiplerini Buldu
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde "6. Anadolu Medya Ödülleri" programında konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Verdiğimiz büyük ve güçlü Türkiye mücadelesinde hep yanımızda olan Anadolu medyasının desteğini gird..
AYD'den Gazeteci Ataklı'ya kınama cezası!
Türkiye Gazeteciler Cemiyeti ve Basın Konseyi tarafsızlığını yitirmiştir… Tele1 Televizyonu Program Yapımcısı ve Sunucusu Can Ataklı Rize Halkını İyi Parti Genel Başkanı Sn. Meral Akşener’e yönelik demokratik tepkisine çok ağır hakaretle..
AYD: “Anadolu Ajansı’nın 101. Yılı kutlu olsun”
Anadolu Yayıncılar Derneği Başkanı Sinan Burhan AA’nın 101. kuruluş yılını kutladı. Sinan Burhan mesajında şu ifadelere yer verdi: “Anadolu Ajansının, dünyanın her yerinden ve yurdun dört bir tarafından büyük bir özveri ve emekle ulaştı..
ANADOLU YAYINCILAR DERNEĞİ̇ OLARAK MHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI SN. PRO
ANADOLU YAYINCILAR DERNEĞİ̇ OLARAK MHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI SN. PROF. DR. MEVLÜT KARAKAYA’YI ZİYARET ETTİK.
Mustafa Şen Anadolu Yayıncılar Derneği'nin Misafiri Oldu
Anadolu Sohbetleri programına katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen önemli açıklamalarda bulundu . Mustafa Şen: Bilimsel verilerle siyasete yön vereceğiz GİRİŞ 08.04.2021 10:23GÜNCELLEME 08.04.2021 10:28 Anadolu Yayıncılar..
Dijital Dünya Çalıştayı'nda yeni iletişim teknolojileri konuşuldu
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığının destekleriyle Anadolu Yayıncılar Derneğince düzenlenen Dijital Dünya Çalıştayı'nda yeni iletişim teknolojileri ele alındı. Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nde düzenlenen çalıştay, Cumhurbaşkanlığı İ..