AYD'den Diyarbakır'da Evlat Nöbetindeki Annelere Destek
Anadolu Yayıncılar Derneği 320 Anadolu Medyası adına Diyarbakır'da Evlat nöbetindeki Annelere destek olmak için basın açıklaması yaptı. Başkan Sinan Burhan'ın açıklaması şöyle: Tarih boyunca önemli bir noktada yer alan Diyarbakır bu kez ..
Anadolu medyasından Altun ailesine destek!
ANADOLU MEDYASINDAN ALTUN AİLESİNE DESTEK “Bu ülkeyi sevmek, bu ülkeye hizmet etmek hiçbir zaman cezasız kalmadı. Bu ülkede yerli ve milli olmak bazılarına göre suç olmuştur. “ Bu bağlamda AYD (Anadolu Yayıncılar Derneği) olarak ömrünü ..
ÜRGÜP'TE UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE SEMPOZYUMU
İçişleri Bakanlığı’nın desteğiyle, Anadolu Yayıncılar Birliği tarafından organize edilen sempozyum, Ürgüp’ün ev sahipliğinde gerçekleşti. Sunuculuğunu Çay TV Genel Müdürü Hasan Yavuz Bakır’ın üstlendiği, moderatörlüğünü ise Kanal 7 Ankar..
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN SİNAN BURHAN'A TEŞEKKÜR!
Anadolu Yayıncılar Derneği Başkanı Sinan Burhan, yerel medyanın sorunlarını en yüksek mercii olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a iletmiş, Erdoğan'dan yerel medya için destek istemişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan dün akşam radyolar progr..
320 YEREL MEDYA KURULUŞU WASHİNGTON POST'A TEPKİ MEKTUBU GÖNDERECEK
320 yerel medya kuruluşu Washington Post’a tepki mektubu gönderecek Terör örgütü PKK'nın elebaşılarından Cemil Bayık'ın yazısını yayımlayan Amerikan Washington Post gazetesine, 320 yayın kuruluşu tarafından protesto mektubu gönderileceği b..
Anadolu Yayıncılar Derneği İftar Yemeğinde Buluştu
Anadolu Yayıncılar Derneği’nin düzenlediği iftar yemeğinde bakanlar, milletvekilleri, STK Temsilcileri, bürokratlar, basın ve spor camiası bir araya geldi. Ulucanlar Cezaevi Müzesi'nde düzenlenen iftar programı, Kur'an-ı Kerim tilave..
4.Anadolu Medya Ödülleri sahiplerini buldu
Anadolu Yayıncılar Derneği (AYD) tarafından "Yılın Haber Ajansı" ödülüne layık görüldü.AYD tarafından düzenlenen "4. Anadolu Medya Ödülleri" gerçekleştirilen törenle sahiplerini buldu. Ödül törenine Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, İçiş..
AYD Den Numan  Kurtulmuş'a ziyaret
AYD Den Numan Kurtulmuş'a ziyaret
Anadolu yayıncılar Derneği Başkanı Sinan Burhan ve Yönetimi Ak Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş'u ziayret etti.
ÖZHASEKİ ANKARALI STK YÖNETİCİLERİ İLE BULUŞTU
Anadolu Yayıncılar Derneği tarafından düzenlenen Anadolu sohbetlerinin , bu haftaki konuğu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki oldu.. Ankara'nın geleceği ve Yerel Seçimler konu başlıklarında görüş al..
4. ANADOLU MEDYA ÖDÜLLERİ AÇIKLANDI
Anadolu Yayıncılar Derneği tarafından düzenlenen Anadolu Medya Ödülleri açıklandı. AYD Başkanı Sinan Burhan Kahvaltılı basın toplantısında ödüle layık görülenleri açıkladı.  "Anadolu Yayıncılar Derneği tarafından geleneksel olarak dü..