AYD'den Batı medyasına kınama
Anadolu Yayıncılar Derneği (AYD) Başkanı Sinan Burhan, Türkiye ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik Batı dünyasının çifte standardını, Batı medyasının tutarsız ve gerekçesiz haber ve yorumlarını yaptığı yazılı açıklama ile kınadı..
Anadolu Medyası Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştü
Anadolu Yayıncılar Derneği Yönetimi Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Memleketi Rize’de taleplerini ve beklentilerini içeren bir rapor sundu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Anadolu Yayıncılar Derneği Yönetimi ile görüştü. G..
Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş AYD üyelerini kabul etti
Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, Anadolu Yayıncılar Derneği (AYD) Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Burhan ve yönetim kurulu üyelerini Çankaya Köşkü'nde kabul etti. Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Anadolu Yayıncılar Derneği (AYD) Yön..