Anadolu Soruyor programının konuğu Lütfi Elvan
50 Anadolu Kanalıyla birlikte TRT HABER’den canlı olarak yayınlanan, Anadolu Yayıncılar Derneği Başkanı Sinan Burhan’ın hazırlayıp sunduğu “Anadolu Soruyor” programının konuğu Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan oldu. Anadolu Yayıncılar Derneğ..
AYD Anayasa Mahkemesine başvuruda bulundu
AYD, Özel Eğitim ve Öğretim kurumlarının reklamlarının yayınlanmasına yasak getiren kanunun iptali için Anayasa Mahkemesine başvurdu. Anadolu Yayıncılar Derneği başkanı Sinan Burhan Anayasa Mahkemesi önünde yaptığı açıklamada, “5580 ..
Hayati Yazıcı
Hayati Yazıcı "Anadolu Soruyor"da anlattı
“DIŞ POLİTİKADA GELİNEN DURUMUN MÜSEBBİBİ BİZ DEĞİLİZ” 50 Anadolu Kanalıyla birlikte TRT HABER’den canlı olarak yayınlanan, Anadolu Yayıncılar Derneği Başkanı Sinan Burhan’ın hazırlayıp sunduğu “Anadolu Soruyor” programının konuğu Ak..
AYD’den gazetecilere iftar
Anadolu Yayıncılar Derneği (AYD) tarafından basın mensupları için iftar programı düzenlendi. İftara AYD Genel Başkanı Sinan Burhan ve dernek yönetim kurulu üyeleriyle birlikte çok sayıda basın mensubu katıldı. İftarın ardından bir konuş..
Dünya Medyası Konya ve Karamanda Buluşuyor
Dünya Medyası Konya ve Karamanda Buluşuyor 220 Yerli ve Yabancı Gazeteci Konya ve Karamanda Türkiye ve Dünya Gündemini Konuşacak. Anadolu Yayıncılar Derneği Başkanı Sinan Burhan Dünya Medyasını Konya'da Buluşturduklarını Belirtere..
Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Anadolu Soruyor programına konuk o
Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş TRT Haber'de Sinan Burhan'ın hazırlayıp sunduğu Anadolu Soruyor programına konuk oluyor.
AYD'den Faruk Çelik ziyareti
AYD Yönetimi Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik'i makamında ziyaret etti.
Hayati Yazıcı Anadolu Soruyor'a Konuk Oldu
Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı “Anadolu Soruyor”Da Anlattı: “DIŞ POLİTİKADA GELİNEN DURUMUN MÜSEBBİBİ BİZ DEĞİLİZ”   50 Anadolu Kanalıyla birlikte TRT HABER’den canlı olarak yayınlanan, Anadolu Yayıncılar Derneği Ba..
Uluslararası Kültür ve Medya Kurultayı yapılacak
Uluslararası Kültür Turizmi ve Medya Kurultayı 14-17 Temmuz tarihleri arasında Konya ve Karaman’da gerçekleştirilecek. Uluslararası Kültür Turizmi ve Medya Kurultayı 14-17 Temmuz tarihleri arasında Konya ve Karaman’da gerçekleştirilecek...