AYD'den Kampanya:
AYD'den Kampanya: "Dolarını sat vatanı satma"
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından dolardaki artış ve spekülasyonlara ’dur’ demek için başlatılan döviz bozdur kampanyasına Anadolu Yayıncılar Derneği de katıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından dolardaki artış ve ..
ULUSLARARASI MEDYA KURULTAYI'INDA 15 TEMMUZ ANLATILDI
Uluslararası Medya Kurultayı Bakü'de yapıldı Anadolu Yayıncılar Derneği Tarafından Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de düzenlenen Medya Kurultayının 2. Gününde 15 Temmuz ve Türkiye Azerbaycan ilişkileri konularında iki ayrı panel yapıldı. P..
ULUSLARARASI MEDYA KURULTAYI BAKÜ'DE YAPILDI
GAZETECİLERİN AZERBAYCAN ÇIKARMASI Anadolu Yayıncılar Derneğinin organizasyonu ile Bakü'de Uluslararası Medya Kurultayı düzenleniyor. Kurultay kapsamında ilk gün programında T.C. Bakü Büyükelçiliği ziyareti vardı. Türkiye'den gelen 4..
15 TEMMUZ
15 TEMMUZ "UNUTMA!" ANADOLU YAYINCILAR DERNEĞİ BASIN AÇIKLAMASI
15 TEMMUZ’U UNUTMA! Değerli basın mensupları hepiniz toplantımıza hoş geldiniz. Bugün burada bir kez daha tarihi bir olayı anmak ve anlamak için bir araya geldik. 15 Temmuz darbe sürecini, o kanlı geceyi, yaşanan katliamları tekrar hatırl..
Cumhurbaşkanımız Erdoğan ile Rize'de görüştük
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Memleketi Rize'de görüşüp derneğimiz hakkında bilgi verdik. Erdoğan birliğiniz daim olsun diyerek, AYD Başkanı Sinan Burhan'a başarılar diledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan Memlekti Rize'de Anadolu kanalların..
AYD Olarak Mustafa Akış'ı ziyeret ettik
Anadolu Yayıncılar Derneği Olarak TRT Yönetim Kurulu Üyeliğine atanan Mustafa Akış beyi makamında ziyaret ettik Dernek faaliyetleri ve çalışmalarımız hakkında kendilerine bir dosya sunan Başkan Sinan Burhan ve AYD Yönetimi Akışa yeni gör..
Hayati Yazıcı AYD'de Anadolu sohbetleri'nin Konuğu Oldu
  AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yazıcı: - "Türkiye'de her salı günü CHP Grubunda bir hakaret borsası var. Bunu kendisine meslek edinmiş. Bir insanın kafasında ya fikir olur ya küfür olur. Demek ki beyni küfürle dolu" Anadolu Yayıncıl..
320 Anadolu Medyası Kara Propagandaya Geçit Vermeyecek!
320 Anadolu Medyası Kara Propagandaya Geçit Vermeyecek! Türk Silahlı Kuvvetleri, Suriye'nin kuzeybatısında Afrin bölgesinde PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ'a mensup teröristleri etkisiz hale getirmek üzere 'Zeytin Dalı Herakatı' başlatmıştır.  An..
3. ANADOLU MEDYA ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU
Anadolu Yayıncılar Derneği tarafından "3. Anadolu Medya Ödülleri Töreni" düzenlendi. Rixos Grand Ankara Hotel'de düzenlenen tören; Başbakan Binali Yıldırım, Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ulaştırma Deni..
Karaaslan: Anadolu Medyası Yerli ve Milli Medya