Türkiye Noterler Birliği Başkanı'nın AYD Ziyareti
Türkiye Noterler Birliği Başkanı Dursun Cin, Anadolu Yayıncılar Derneği tarafından düzenlenen "Anadolu Sohbetleri" programında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Türkiye'de 2 bin 60 noterlik ve fiilen çalışan yaklaşık bin 700 note..
Anadolu Yayıncılar Derneği’nden Diyarbakırlı annelere destek
PKK tarafından kaçırılan evlatları için Diyarbakır’da HDP İl Binası önünde oturma eylemi yapan annelere Anadolu Yayıncılar Derneği destek ziyaretinde bulundu. Burada dernek üyesi 320 kuruluş adına açıklama yapan Anadolu Yayıncılar Derneği B..
Anadolu Yayıncılar Derneği'nden CHP'ye CNN Türk tepkisi
nadolu Yayıncılar Derneği'nden yapılan yazılı açıklama şöyle; "CHP’nin almış olduğu hiç bir karar haddizatında bizi ilgilendirmez. Ancak söz konusu olan basın özgürlüğü ise bizim de bir kaç cümleyle tepkimizi göstermemiz gerekmektedir. ..
Anadolu Yayıncılar Derneği: Dolar kuru 2 TL olmazsa  TV'ler kapanır
Anadolu Yayıncılar Derneği: Dolar kuru 2 TL olmazsa TV'ler kapanır
nadolu Yayıncılar Derneği, dolar kuruyla ilgili açıklama yaptı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a, yerel medyaya verdiği destek için teşekkür edilen açıklamada, dolar kurunun 2 TL'ye inmesi gerektiği belirtildi. Yapılan açıklama şöyle:  ..
Anadolu Yayıncıları Derneği:
Anadolu Yayıncıları Derneği: "Kaftancıoğlu ve Özçağdaş tüm annelere sa
Anadolu Yayıncılar Derneği, CHP Üsküdar İlçe Başkanı Suat Özçağdaş'ın, İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un evinin fotoğraflarını çekmesini eleştirerek, "Kaftancıoğlu ve Özçağdaş tüm annelere saldırmıştır" dedi. Anadolu Yayıncılar Derneği, ..
Anadolu Medyası Murat Ongun'u kınadı.
Anadolu Medyası Murat Ongun’u kınadı...Anadolu Yayıncılar Derneği olarak Gazeteci Fatih Altaylıya Yapılan tehdit ve hakareti kınıyoruz. İBB Sözcüsü Murat Ongun Fatih Altaylıyı tehdit etmiş ve şunları söylemişti “Altaylı'ya, "Belki bazıları ..
Anadolu Yayıncılar Derneği'nden provokatif haberler yapan Cumhuriyet'e
Anadolu Yayıncılar Derneği (AYD), 140 medya kuruluşu adına provokatif haberleriyle gündeme gelen Cumhuriyet gazetesine kınama mesajı yayınladı. YAPILAN HABERCİLİK OPERASYON HABERCİLİĞİDİR Anadolu Yayıncılar Derneği Cumhuriyet Gazetesi..
AYD'den Sosyal Medya Uyarısı!
Anadolu Yayıncılar Derneği Başkanı Sinan Burhan, “Bu sosyal medya ve uluslararası medya kontrol altına alınmazsa yarın darbe, kargaşa ve kaosa zemin hazırlayabilirler” dedi.Anadolu Yayıncılar Derneği Başkanı Sinan Burhan, AK Parti tarafında..
5. ANADOLU MEDYA ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU
Cumhurbaşkanı Erdoğan 5. Anadolu Medya Ödülleri töreninde konuştu Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan deprem açıklaması Deprem bölgesinde internet ve telefon görüşmeleri ücretsiz SON DAKİKA! Elazığ'da peş peşe depremler olmaya devam ediyor! E..
5. ANADOLU MEDYA ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU