AYD Olarak Mustafa Akış'ı ziyeret ettik
Anadolu Yayıncılar Derneği Olarak TRT Yönetim Kurulu Üyeliğine atanan Mustafa Akış beyi makamında ziyaret ettik Dernek faaliyetleri ve çalışmalarımız hakkında kendilerine bir dosya sunan Başkan Sinan Burhan ve AYD Yönetimi Akışa yeni gör..
Hayati Yazıcı AYD'de Anadolu sohbetleri'nin Konuğu Oldu
  AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yazıcı: - "Türkiye'de her salı günü CHP Grubunda bir hakaret borsası var. Bunu kendisine meslek edinmiş. Bir insanın kafasında ya fikir olur ya küfür olur. Demek ki beyni küfürle dolu" Anadolu Yayıncıl..
320 Anadolu Medyası Kara Propagandaya Geçit Vermeyecek!
320 Anadolu Medyası Kara Propagandaya Geçit Vermeyecek! Türk Silahlı Kuvvetleri, Suriye'nin kuzeybatısında Afrin bölgesinde PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ'a mensup teröristleri etkisiz hale getirmek üzere 'Zeytin Dalı Herakatı' başlatmıştır.  An..
3. ANADOLU MEDYA ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU
Anadolu Yayıncılar Derneği tarafından "3. Anadolu Medya Ödülleri Töreni" düzenlendi. Rixos Grand Ankara Hotel'de düzenlenen tören; Başbakan Binali Yıldırım, Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ulaştırma Deni..
Karaaslan: Anadolu Medyası Yerli ve Milli Medya