4. Anadolu Medya Ödülleri

Namaz Vakitleri

ULUSLARARASI MEDYA KURULTAYI'INDA 15 TEMMUZ ANLATILDI

Uluslararası Medya Kurultayı Bakü'de yapıldı

Anadolu Yayıncılar Derneği Tarafından Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de düzenlenen Medya Kurultayının 2. Gününde 15 Temmuz ve Türkiye Azerbaycan ilişkileri konularında iki ayrı panel yapıldı. Protokol konuşmalarının ardından gerçekleştirilen panelde Türkiye'den Emin Pazarcı Mehmet Acet Hasan Öztürk Hacı Yakışıklı Deniz Zeyrek Melik Yiğitel ve Anadolu medyası adına Nurettin Bay konuşmacı olarak katıldı. Azerbaycan'dan ise Ağıl alasger ve Hikmet Babaoğlu panelde yer aldı.

Türkiye Azerbaycan ilişkileri tüm yönleri ile ele alınırken 15 Temmuz Darbe girişimi deneyimli gazeteciler tarafından panelde Azerbaycan kamuoyuna anlatıldı.

Anadolu Yayıncılar Derneği Başkanı Sinan Burhan'da bu organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ederek çok faydalı bir program oldu. Bu ve benzeri organizasyonlarla ikili ilişkilerin daha da gelişeceğine inanıyorum dedi. Burhan medya birlikteliklerinden güç doğacağının altını çizdi.

Tarih : 25.7.2018
Ad-Soyad:
Mesaj:
En fazla 500 karakter. 500 karakter kaldı.
Güvenlik:
Henüz yorum yapılmadı.