ANADOLU MEDYA ÖDÜLLERİ

 
5. ANADOLU MEDYA ÖDÜLLERİ

 
Gazeteler

 
Gerekli Linkler

 
Üye Panel
Kullanıcı Adı :
Şifre :
Kayıt Ol
Şifremi Unuttum
Hava Durumu

 
Namaz Vakitleri

 
Gazeteciler ve STK Temsilcileri Deprem Bölgesi Osmaniye'de

Anadolu yayıncılar Derneği Tarafından yapılan ve İletişim Başkanlığı tarafından desteklenen programla gazeteciler deprem bölgesinde yapılan çalışmaları gözlemledi. Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri ve gazeteciler deprem bölgesinde Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz ile de bir araya geldi.

Büyük deprem felaketi sonrasında İletişim Başkanlığının desteğiyle bölgede yapılan çalışmalar gazeteciler tarafından yerinde gözlemlenecek. Konteyner kent ve çadır ziyareti yapan gazeteciler yapılan çalışmaları yerinde gördü. Vali Yılmaz'dan bilgi aldılar. Depremzedeleri konteyner kentte ziyaret eden gazeteciler vatandaşın taleplerini dinledi. 

Ziyaret kapsamında depremde zarar gören Hatay, Gaziantep ve Osmaniye illeri ziyaret edilecek. “6 Şubat Asrın Felaketi, Sivil Toplum Kuruluşları ve Medya Deprem Bölgesinde” programı ile Bölge halkının sorunları yerinde tespit edilecek.  Yapılması gerekenler gündeme taşınacak. 

Osmaniye ilinden sonra gazetecilerin durağı Gaziantep olacak.  ilde Konteyner kent ve çadır ziyaretleri yapılarak Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin bölgede yapılan çalışmalar hakkında basın mensuplarına bilgi verecek. 

Tarih : 20.3.2023
Yorum Yaz
Ad-Soyad:
E-Mail :
Mesaj:
En fazla 500 karakter. 500 karakter kaldı.
Güvenlik:
Yorumlar
Henüz yorum yapılmadı.