AYD: Yerel TV'ler de resmi ilanlardan yararlanmalı

Anadolu Yayıncılar Derneği Başkanı Sinan Burhan Yerel televizyon kanallarının da resmi ilanlardan yararlanması gerektiğini söyledi.

39 maddelik "Basın Kanunu'yla Diğer Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi meclise sunuldu.

Kamuoyunda sosyal medya yasası olarak bilinen dezenformasyonla mücadeleye ilişkin yasa teklifinin Meclis'e sunulmasıyla düzenlemede yer alacak değişiklikler merak ediliyor.

Teklifle internet haber siteleri süreli yayınlar kapsamına alınıyor. Meclise sunulan düzenlemeye ilişkin bir açıklama yapan Anadolu Yayıncılar Derneği Başkanı Sinan Burhan Yerel Televizyon kanallarının da bu düzenlemede yer alarak resmi ilanlardan yararlanması gerektiğini söyledi.
Burhan “Şu anda 50 civarında yerel kanal bulunduğunu yerli ve milli medya olan Anadolu medyasının da desteklenmesi gerektiğini belirtti.

Tarih : 20.6.2022
Ad-Soyad:
Mesaj:
En fazla 500 karakter. 500 karakter kaldı.
Güvenlik:
Henüz yorum yapılmadı.